V nakupovalni košarici
(skupaj vrednost z DDV)
  0,00 EUR
 
Prijava

 
 
 

Navodila za uporabo Virtualne trgovine

Prijava
Preden želite kupovati v naši Virtualni trgovini, se morate registrirati. S klikom na gumb "Prijava" se odpre okno, kjer sta povezavi za registracijo fizičnih ali pravnih oseb. Izberite ustrezno povezavo in izpolnite zahtevane podatke. Naslednji korak je, da ponovno kliknete gumb "Prijava" in se prijavite z uporabniškim imenom ter geslom, ki ste ga prejeli.

Vse cene izdelkov vključujejo DDV.

Naročanje v Virtualni trgovini
Izdelke naročate tako, da v okno vpišete število kosov, ki jih želite naročiti ter kliknete gumb z ikono košarice. S tem ste dodali izdelek v košarico a še niste poslali naročila. Ko ste izbrali vaše izdelke, kliknite gumb "Moja košarica" . Prikazalo se bo okno košarice, kjer lahko še spreminjate naročeno blago. Lahko se vrnete v Virtualno trgovino in dodate izdelek, lahko pa določen izdelek tudi izbrišete s klikom na gumb Odstrani. S klikom na gumb "Izprazni" popolnoma izpraznete vašo nakupovalno košarico.

Ko želite zaključiti naročanje, kliknete gumb "Potrdi naročilo". S tem blago še ni naročeno, pač pa se odpre novo potrditveno okno, kjer vidite, kaj ste naročili, vidite znesek naročenega blaga, tukaj lahko pripišete sporočilo naši prodajni službi (kot npr. da blago pošljemo na drugi naslov) in izberete način plačila. Nato kliknite gumb "Potrdi naročilo" kar pomeni, da je naročilo poslano naši prodajni službi. Programska oprema poskrbi, da bo naročilo varno prispelo na elektronski predal naše prodajne službe, kopijo naročila boste za vašo evidenco prejeli tudi na vaš elektronski naslov.
Dostava
Dostava poteka preko Pošte Slovenije, ki se je izkazala kot najučinkovitejša in kupcu najbolj prijazna. Kupec plača stroške dostave in račun za izdelke ob prevzemu. Aktualne cene za pošiljanje paketa (poslovni paketi Pošte Slovenije po uradnem ceniku z vštetim DDV-jem) so:

PAKET BREZ ODKUPNINE do 2 kg 3,05 EURO  
PAKET Z ODKUPNINO do 2 kg 3,05 EURO  
PAKET BREZ ODKUPNINE do 5 kg 4,37 EURO  

Povezava na cenik Pošte Slovenije

Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljavca. V primeru, da na kupčevem naslovu v trenutku dostave ni možen prevzem oz. plačilo blaga, bo dostavljavec pustil pisno obvestilo za prevzem na lokalni pošti Pošte Slovenije. Rok za prevzem paketa na lokalni izpostavi je določena iz splošnih pogojev izvajanja univerzalne poštne storitve.

Dobavni rok
Naročeno blago običajno odpremimo v roku 4 delovnih dni po prejemu naročila. V kolikor naročenega blaga ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili po elektronski posti.

Plačevanje po predračunu
V primeru, da želite plačati po predračunu, morate to obkljukati pri naročilu.
   

Plačevanje po predračunu "pravne osebe"
Vse pravne osebe plačujejo naročeno blago po predračunu razen tistih pravnih oseb, ki imajo s podjetjem AX elektronika d.o.o. sklenjen komercialni dogovor. Za sklenitev takšnega dogovora nas prosim pokličite na naše telefonske številke (00386 01 549 14 00) ali nam pošljite sporočilo na stik@svet-el.si oziroma po klasični pošti.

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga
Kupcu pripada pravica, da v petnajstih (15) dneh po prevzemu vrne kupljeno blago brez kakršnekoli odškodnine. Kupec je dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. O nameravanem vračilu nas mora kupec najkasneje v 15-ih dneh od prejetja blaga obvestiti po pošti (AX elektronika d.o.o., Pot heroja Trtnika 45, 1000 Ljubljana) ali na kontaktni email (stik@svet-el.si), blago pa vrniti v 15 dneh po poslanem obvestilu o odstopu. Vrnitev prejetega blaga v 15-ih dneh po prejetju brez predhodnega pisnega obvestila se prav tako šteje za odstop od nakupa. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Priložen mora biti original računa. Možnost vračila ne velja za programsko opremo, zgoščenke, knjige, polprevodnike in potrošni material, v primeru, da je bila originalna embalaža ali varnostni pečat odstranjena oziroma uničena. Ponudnik vrne celotno kupnino najkasneje v roku 15-ih dni od prejetja vrnjenega blaga (v primeru podjetij se rok za vračilo kupnine podaljša do prejetja potrjene stornacije).

Reklamacija
Reklamacij na naše izdelke ni veliko, zato se bomo vaši reklamaciji lahko posvetili praktično takoj. 

Veljavnost ponudbe
Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Vse cene so informativne in vsebujejo 22% DDV, razen revij in kompletov revij, ki vsebujejo 9,5% DDV. Cene se lahko spremenijo brez predhodega obvestila. Cene veljajo le za nakupe v Virtualni trgovini in se lahko razlikujejo od rednih cen podjetja AX d.o.o. Pridržujemo si pravico do spremembe tehničnih opisov in konfiguracij brez predhodnega obvestila. Slike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja. Za morebitne napake se opravičujemo.

Vsa naročila naših kupcev so shranjena v prostorih podjetja AX d.o.o. v elektronski in papirnati obliki in jih ne posredujemo nepooblaščenim osebam.

Cene v zavihku "Ugodna ponudba" ter "Mavrična akcija" veljajo samo v primeru, če blago kupite v Virtualni trgovini oziroma v naših poslovnih prostorih!

Ljubljana, dne 01.01.2017!
 
 
 

 

 
   

Prva stran | Splošni pogoji | Moji podatki | Moja košarica | Prijava