V nakupovalni košarici
(skupaj vrednost z DDV)
  0,00 EUR
 
Prijava

 
 
 


Za povečavo klikni na sliko

     
   
 
Spletna cena:

12,11 EUR

Količina:
KOM

Rok dobave: na zalogi

Šifra: 5LIT0065

Proizvajalec: AX elektronika

Povezava: povezava ni vpisana
 
 

Bascom - AVR brošura

 
Ocena izdelka:
Dodaj v košarico!
 
Tehnični podatki

_____________________

Zadnji kosi!

______________________________

 
 OCENITE IZDELEK:
  odličen nakup  
Ocena izdelka   zelo dober  
Ocena izdelkaOcena izdelka   še kar dober  
Ocena izdelkaOcena izdelkaOcena izdelka   zadovoljiv  
Ocena izdelkaOcena izdelkaOcena izdelkaOcena izdelka   nezadosten  

Skupaj glasov: 140

Oceni izdelek

 

Spoštovani!

V brošuri smo zbrali veliko praktičnih primerov projektov za AVR mikrokontrolerje, predstavljeni so primeri programov in tudi programskih »trikov«, ki bodo prišli prav vsakemu, ki se ukvarja s programiranjem mikrokontrolerjev.

V več letih izhajanja revije Svet elektronike smo objavili veliko člankov v tako imenovanem Bascom kotičku, seveda pa smo objavili tudi veliko različnih projektov in naprav z AVR-ji. Vse to smo zbrali na enem mestu v Bascom-AVR brošuri.

Bascom-AVR brošura vsebuje nekaj osnov programiranja mikrokontrolerjev, predstavljena so nekatera programerska ter strojna orodja, ki vam bodo prišla prav. Izmed teh orodij omenimo MiniPin razvojni sistem, PWM napajalnik, I2C monitor in paralelni programator za AVR-je. Izmed programskih pripomočkov pa vam bodo prišle prav vse opisane rutine, izmed katerih je zanimiv generator frekvenc, prekinitveni Debounce, RTC ki troši samo 15 µA v delovanju in še marsikatera druga rutina.

Opazili boste, da so v brošuri predstavljeni tudi programi, ki se nanašajo na družino 8051 mikrokontrolerjev. Sprva smo namreč planirali narediti brošuro izključno za AVR-je. Po skrbnem premisleku smo se odločil, da v brošuro vključimo tudi določene programe za 8051 družino zato, ker se Bascom-8051 programi minimalno razlikujejo od Bascom-AVR programov. Predstavljeni programi bodo torej služili kot dodaten vir znanja in rutin, ki vam bodo prišle prav pri programiranju mikrokontrolerjev.

Programi + popravki iz brošure

Kazalo in vsebina

Prepričani smo, da boste po Bascom-AVR brošuri posegali pogosto!

 
 
 
 
 

 

 
   

Prva stran | Splošni pogoji | Moji podatki | Moja košarica | Prijava