V nakupovalni košarici
(skupaj vrednost z DDV)
  0,00 EUR
 
Prijava

 
 
 


Za povečavo klikni na sliko

     
   
 
Spletna cena:

11,00 EUR

Količina:
KOM

Rok dobave: na zalogi

Šifra: 5LIT0060

Proizvajalec: AX elektronika

Povezava: povezava ni vpisana
 
 

Zadnji kosi!

 
Ocena izdelka:
Dodaj v košarico!
 
Tehnični podatki

__________________

Programi za BTPP

Zadnji kosi!

 
 OCENITE IZDELEK:
  odličen nakup  
Ocena izdelka   zelo dober  
Ocena izdelkaOcena izdelka   še kar dober  
Ocena izdelkaOcena izdelkaOcena izdelka   zadovoljiv  
Ocena izdelkaOcena izdelkaOcena izdelkaOcena izdelka   nezadosten  

Skupaj glasov: 25

Oceni izdelek

 

Uvod v programiranje z BASCOM programom

Knjige ne vsebuje več DVD-ja. Vse je na tej povezavi

Spoštovani bralci!

Verjetno ga ni med vami, ki ga ne bi veselila elektronika. Zelo verjetno je, da slutite kakšne nove možnosti se odpirajo pred vami, če bi se naučili programirati mikrokontrolerje. In moram vam priznati - res je, da se programerjem mikrokontrolerjev odprejo praktično neskončne možnosti v primerjavi s standardno TTL/CMOS logiko. In tudi prav je tako, saj je trud, ki ga boste vložili v to, da se boste naučili programirati mikrokontrolerje nekako potrebno povrniti. Ta trud bo večkratno povrnjen, pa nimam v mislih finančnih tokov, pač pa notranje zadovoljstvo, ki je včasih precej več vredno, kot pa nekaj Evrov več na tekočem računu.

Knjiga vam bo v pomoč pri programiranju z BASCOM AVR v programu BASCOM in pri razvojnem orodju ki se ga lahko kupi pri nas.

Ker je BASCOM tako enostavno in posrečeno orodje, vam obljubljam, da boste kmalu osvojili svet mikrokontrolerjev. Seveda bi bilo zelo samovšečno, če bi trdil, da boste samo s pomočjo knjige, ki je pred vami, programiranje osvojili z enim zamahom. Kar takoj vam povem, da temu ne bo tako, saj je glavni namen knjige v tem, da vam odpira vrata v svet mikrokontrolerjev. Vse naslednje korake pa morate narediti sami. Seveda vam bo ob tem pomagala knjiga z nasveti, pa tudi že kar velika družina Bascom uporabnikov, ki z veseljem priskoči mladim "Bascomašem" na pomoč kar na našem forumu pa tudi na spletni strani proizvajalca Bascoma, podjetja MCS.

Knjiga, ki je pred vami je pravzaprav prevod izvirnika, ki je sprva izšel v hrvaškem jeziku. Knjigi smo dodali več novih projektov - jasno narejenih z Bascomom. Tako ima knjiga še več dodane vrednosti kot izvirnik in verjamem, da vam bo všeč.

PS: Lahko vas z veseljem obvestim, da smo dobili Bascom-AVR tudi v slovenskem jeziku. Še več - v Bascom-u je integriran Proggy USB programator, ki je tudi slovenski proizvod.

Kazalo velikih naslovov:

1 Prvi koraki v Bascom 8051 programu

2 Vnos in prikaz podatkov

3 Komunikacije

4 Za tiste, ki želijo vedeti več

5 Aplikacije

6 Razvojna orodja

7 Dodatki

Nekaj vsebine

 
 
 
 
 

 

 
   

Prva stran | Splošni pogoji | Moji podatki | Moja košarica | Prijava